SAKARYA / ERENLER - Yücel Ballık Ortaokulu

0(264) 2410773
Erenler Mahallesi Erenler Caddesi No12 Erenler/SAKARYA
Vizyon
Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörünün herkesin ortak değeri olması, Toplumsal yaşantımızın her alanında herkesin hukukun üstünlüğüne inanması, Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edilmesi, Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullanması, Okulumuzda öğrenen ve öğretenlerin değişime ve gelişime açık olması, Okulumuz çalışanları gerekenleri yapıp kendilerinden emin olması, Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmaması ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmaması, Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilmesi, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve öz güvenli olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak.
Okulumuzun Proje ve Yarışmalarda birçok başarısı bulunmaktadır.
Doğalgaz - Kalorifer
Belediye Otobüsleri ve Şehir İçi Dolmuşlar.
Var.
Merkez.
3 Kilometre.
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİ.
Sportif Etkinlikler
Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Çeşitli Spor Dallarında Etkinlik Çalışmaları Yapmaktadır.
Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Çeşitli Bilimsel Etkinlikler Yapmaktadır.
Okulumuzda Yürütülen Farklı Proje Çalışmaları Bulunmaktadır.